lördag 5 september 2009

Muffelintresse

I lördags morse begav vi oss från morgonvärdshuset (de flesta i gänget ville suga av bartendern, men så het var han väl inte) till dagens första homobar, nu var man inne i andra andningen igen, men jag insåg att jag skulle få ett problem så kontaktlinserna plockades ur innan vi gick ut i solen. På vägen till homobaren kom en av killarna som suttit i soffan på att han inte pallade mer och gick hem, så var vi bara 5 kvar.

Efter ett par timmar på homobar traskade den lite finare killen hem och strax efter det min bekanting. Så var vi tre kvar. Den andre från soffan gick efter ytterliggare en stund och när klockan närmade sig sen eftermiddag lämnade jag den tysta lesbianen och gick vidare till den vilda baren. Insåg att jag på egen hand inte klarade mig nått vidare i en bar utan att se nått, så jag fick plocka i linserna igen, men 4 timmar utan var verkligen inte så dumt. Och nu var man liksom inne i tredje andningen och på G igen, härligt.

Efter en stund i baren med några bekantingar blev det till att äta nått och när jag kom tillbaka träffade jag en rätt snygg sexig sak, men han var ute med sin bögkompis och var annars bara intresserad av mufflor, han skulle tydligen jaga rätt på en sådan senare tyckte han. Trist, men så kan det ju vara ibland.

Träffade sedan en annan bekanting som är riktigt historieintresserad, så vi snackade engelsk historia i ett par timmar innan han var för onykter för att ha ett vettigt samtal med. Efter det började det att gå lite utför måste jag säga, fick kämpa lite för att inte bara sitta ner och vara toktrött. Turligt nog dök Trekantskyssaren upp och slet av sig kläderna och så länge han är där fungerade det ganska bra. Träffade också Kulturkillen igen, men han kallade mig för nått annt än mitt eget namn, så bra koll hade han.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Så din bögmuffla dök inte?
Synd.

Ponte sa...

haha, tydligen inte... Men lite tveksam var jag allt.