lördag 7 mars 2009

Jag blir så hård när du hånglar med mig

Den här lördagen var det inte snöyra, bara lite kallt, men det är smällar man får ta en februarikväll vid Öresund. Blev sen hemifrån så det blev till att småspringa till stationen och hann med en minuts marginal. Fick sedan springa för att hinna med tåget till Köpenhamn, så det blev lite stressigt måste jag säga. Började på mitt vanliga ställe, insåg direkt att det nog var bra att ta plats på "fel" del av baren, för de som satt i hippa hörnet var inte riktigt nått att umgås med den här kvällen.

Barägaren, en fd bartender och två yngre stammisar hade kört shots-race hela eftermiddagen så när jag dök upp spik nykter vid 9-snåret på kvällen var de inte helt pigga om man säger... Det fanns iochförsig en rätt fin turist (utan underbyxor), men han var hårt uppvaktad av inte mindre än tre olika män så det kändes inte som att det var någon idé att försöka.

Traskade vidare och efter en stund i nästa bar dök den ena trekantskyssarpartnern upp iklädd mycket klädsamma skinnbyxor, bra val av outfit... Efter en timma med honom dök en bloggare med kompis upp och efter en stund gick vi tillbaka till fylleslaget igen. Det besöket började med lite hångel för min del och så viskade han i mitt öra "jag blir så hård när du hånglar med mig"...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Klart han blir hård!

Berättade den där karln att han inte hade några underbyxor?

Ponte sa...

Japp, han berättade högt och tydligt och visade den ena nakna skinkan för att bevisa...

Anonym sa...

Haha. Självklart... Hoppas skinkan var fin.

Ponte sa...

Jodå, den var helt ok...