tisdag 10 mars 2009

Gatukram

Lördagskvällen började i mitt fall lite tidigare än vanligt, men Köpenhamn visade sig vara helt dött. Första baren hade 3 gäster när jag dök upp och efter en liten stund traskade jag vidare till nästa ställe som hade något fler men inte många. Fick då veta att alla poppis-bögar var inbjudna till en privat fest, så alla som legat med rätt män var där. Nåja...

Det fanns iallafall två snyggingar, en fin asiat (med en riktigt äcklig dansk gubbe som pv) och en fin latino med en ok dansk kille som pv. Så nått att se lite på fanns det. Stannade en stund, men gick sedan tillbaka till det första stället. På vägen var det en kille som skulle kramas ute på gatan (ingen jag kan minnas att jag sett), så jag stoppade händerna i fickorna och skakade av mig honom, misstänker starkt att han var ute efter nått annat än mig.

Hängde sedan i baren ett tag och så dök favvo-farbröderna upp, vilket var både trevligt och inplanerat. Följde sedan med dem till nästa bar där det var rätt fullt, men inte många roliga människor. När jag skickat iväg dem på kvällens förlustelser blev det lite McDonalds innan kvällen fortsatte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att du är på din vakt bland de där tjyvarna!

Ponte sa...

Det är säkrast så, mycket sånt just nu dessvärre...