fredag 13 mars 2009

Gled på insidan av hans lår

Kom sedan till nästa ställe i lördags och insåg att mina cowboy-boots nu varit med för sista gången, sulan på den ena har börjat gå av, kan man laga sånt med lim? Så det var en epok att gå i graven. Den andra är väl mina Köpenhamnsresor. Som arbetslös har man inte direkt råd till sånt, 10000 i månaden är inte så mycket pengar...

Blev sedan bjuden på en radda shots och det var inte bra (att man inte lär sig), blev rätt så berusad och har lite lätt minneslucka över det som hände innan jag gick hem. Men för att återgå till kronologin. Medan jag satt i baren träffade jag Inca-killen (han är fortfarande het, mycket het) och hans man. Snackade lite med mannen, den hete incan dansade vilt.

När de gått kom någon riktigt tradig kille fram. Han var nog i min ålder eller några år äldre, men såg ut som en liten farbror. Höll på att bryta ihop och kräla på golvet av asgarv när han lite försynt sa "hej" och när jag besvarat hälsningen fortsatte han med "går du ofta hit?". Jag har aldrig hört den mest klassiska av raggningsrepliker tidigare vad jag kan minnas...

Nåja, jag traskade vidare och vid nattklubben var det lite kö. När det efter 5 minuter nästan var min tur kände jag att någon tog min arm. Det var Vikingens favvo-farbror och det klart han fick följa med in. Såg honom för övrigt när jag skulle gå hem, då sov han sittandes på en barstol och lutande mot en vägg.

Här kommer nu min lättare minneslucka, men jag vet att jag träffade brasilianens kompisar och jag är rätt säker på att brasilianen själv inte var där. Jag vet också att jag snackade med en av kompisarna ett tag och sedan lät mitt pekfinger glida ner på insidan av hans lår. Fick inget gensvar... Det är inte ofta jag blir pinsam av alkohol, men det här var ett sådant tillfälle. Traskade hem före stängningsdags för då var jag megatrött.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken söt ung farbror. :)

Så himla pinsam var du för övrigt inte. Oroa dig ej.

Ponte sa...

Känner mig lite pinsam, men så är det ibland...