lördag 28 mars 2009

Klädpoker

I fredags hade jag svårt att bestämma mig om jag skulle ta en tur till Danmark trots att jag varit där på torsdagen. Till slut så bestämde jag mig för att åka.

När jag öppnade dörren till det första stället var jag på vippen att vända och gå igen, det var tokfullt. Men just då var det en kille som stod vid baren som gick och vassa armbågar som man har ibland så lyckades jag ta mig genom folkmassan. Träffade på några bekantingar, men ingen av de plåstrigare turligt nog. Tog tillfället i akt att göra en överslagsräkning och trots att jag inte är så lång så kunde jag se 80 pers och dessutom borde det ha varit 30 till som jag inte kunde se.

Traskade sedan vidare till nästa ställe som också hade rikligt med folk, men där fanns lediga sittplatser i baren minsann. Hamnade bredvid en kille som absolut skulle spela "klädpoker" med bartenderna. Istället för kort drog man lotter, den som hade högst bjöd på en shot och tog av sig ett plagg. Jag avstod, för även om jag förlorat varje gång skulle det bli fler shots än vad jag kände för. Spelandet gick för övrigt inte så bra, det var för stimmigt efter midnatt för sådana övningar. Men när de gav upp var 2 av 3 deltagare iklädda bara underbyxorna.

Så dök ännu en bekanting upp och utdelade några tungkyssar, så jag fick iallafall ut något av kvällen... När det närmade sig stängningstid dök den ena i det halva paret upp, så jag fick sällskap en stund och han föreslog att vi skulle gå vidare. Så här i efterhand hade jag kanske avstått, men det klart, lite drama i livet är ju aldrig fel.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Vilket underbart sätt att spela poker på!

Ponte sa...

Snabbt och smidigt...