lördag 7 mars 2009

Och så försvann de en efter en

Och den som det blev lite hångel med var ingen mindre än S som kommit tillbaka från 3 månader i värmen, men jag lovade att vi skulle ses senare på dansbaren och återgick till mitt sällskap. S fanns inte kvar på dansbaren när jag kom dit kan vi tillägga.

Bloggarens kompis hade funnit sig en man och jag var helt säker på att kompisen var samme kille jag sett den här mannen med för några veckor sedan, så jag var tvungen att fråga. Det var det inte visade det sig och det hela blev aningen pinsamt. Vi gick vidare utan kompisen och mannen för de skulle någon annanstans och efter en stund på det nya stället fick bloggaren ett samtal från sin kompis som behövde snacka. Så jag är lite orolig att jag ställde till med nått eftersom bloggaren inte kom tillbaka.

Så var det plötsligt bara trekantskyssaren och jag kvar, och efter en stund dök någon upp som gärna ville ha honom i säng och så var det bara en kvar av sällskapet, nämligen moi... Men jag fick tungkyssas lite med honom iallafall innan de gick.

Traskade vidare till dansbaren som var välbesökt och varm, lyckades tillslut (innan jag smälte bort) hitta en plats där jag kunde ta av mig jackan och ha uppsikt över den. Bredvid mig satt en äldre man och en snygg indian i min ålder. Mycket mycket fin... Han såg ut som en typisk Inca-indian, parodivarning nästan, men het het het. Och när han skulle gå plockade han fram en mörkbrun skinnhatt vilket gjorde att han såg ännu mer Inca ut. Dessvärre var den äldre mannen och indianen gifta...

Jag traskade vidare till nattklubben och för första gången den här vintern bad de om medlemskort för att komma in. Turligt nog har man ett, men det skapade en hel del bråk och hårda ord utanför. Men lokalen var iochförsig redan fylld till bristningsgränsen så de hade förmodligen fått vänta ett tag iallafall. Träffade brasilianens kompisar, men annars hände inget speciellt intressant där, bara varmt stimmigt och trångt... Så det blev till att åka hem själv som vanligt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu klarnade det:-)..haha