söndag 5 augusti 2007

Prajd del 1

Nu har jag kommit hem från prajdandet och ser redan fram emot nästa gång... Jag tror jag har uppslag till en hel veckas bloggande om prajdupplevelserna och dunderkul har det varit även om det började ta emot lite igår.

Först ett jättetack till Honken Tennis Kim och kompis B som tagit hand om mig under 3 dagars prajdande, ni är bara BÄST!! Ni är helt fantastiska helt enkelt.

Vad har då hänt? 4 dagars fylla, 3 nätter med för lite sömn, ett tömt konto, har gått sönder mina fötter, tagit en massa bilder, tittat på fina bara överkroppar, snackat skit, druckit mer, smitit förbi krogköer, varit på 6 olika gayställen, sett en massa skräckinjagande flator, sovit sked, gått gått och gått, stått stått och stått, flirtat i tunnelbanan, sjungit schlager, noterat hur totalt annorlunda Stockholm är jämfört med Köpenhamn, saknat Vikingen, tappat bort gratiskondomerna med fina motiv, sett en berest katt, druckit mer öl, fått vissa fördomar bekräftade, har blivit tafsad på av okända män, överraskats av hur mycket folk det finns, sprungit på bekantingar, återsett Stockholm som turist, klämt på en rumpa, umgåtts med fantastiska människor och njutit av allt kul som hänt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är fantastisk och nästa år kommer snabbare än du kan tänka dig.

Ponte sa...

Japp, 365 dagar kvar nu...