fredag 24 augusti 2007

30-årskris

Inatt vaknade jag kl 02.00 och hade en 2 timmars 30-årskris. Den utlösande faktorn var den bild kompis H har på sitt ID-kort. Gud så snygg han var när han var 28 och nu med 30 kilo extra, 10 år senare, 60 cigg om dagen och lite andra "röksaker" så är han inte det längre. Tänk om jag också genomgår en sådan förvandling de kommande 5 åren...

Och igen kom tanken, "jag skulle ha sprungit ut när jag bodde i Stockholm för 10 år sedan, tänk jag kastade bort de tio åren mellan 20 och 30 på att sitta hemma, spela dataspel och leka hetero, hur dum får man vara". Men det är lite sent att fundera över det nu eller?

Och jag funderade en del över Vikingen, som jag ju gillar, men det kommer nog aldrig att bli nått, man ska aldrig säga aldrig, det vet jag, men sannolikheten är liten och jag kommer inte att jobba för det. "Det finns inte en spann full med män, det finns en ocean" som kompis H skrev när jag meddelade att Vikingen och jag avslutat förhållandet förra veckan. Nåja, han har rätt och det är Pride, så man får väl försöka piffa till sig och ge sig ut på jakt! Nu blir det 1 timmas sömn i soffan iallafall!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du kommer alltid vara fräsch.
Om du låter bli ciggen vill säga.