söndag 19 augusti 2007

Helgen med stort S

Helgen började med ett stort S som i Singel eller Slut. Men för att lägga ut historien, så började det hela redan mitt i veckan när jag var i Norrland. Jag bjöd hem Vikingen över helgen, men han hade inga pengar och ville därför inte komma över, han skulle stanna hemma och sova.

Och eftersom jag var på tokpartyhumör efter isoleringen i skogen så ville jag till Köpenhamn och parta och eftersom vi hade en öppet förhållande så borde det ju vara helt OK. Så tänkte jag, ska jag meddela honom så han vet eller ska jag skita idet, jag brydde mig inte om att meddela honom, för det hade han inte med att göra tyckte jag.

På tåget ringer han, det är första gången på dessa 2 månader som han ringer och givetvis när jag är på tåget. Så jag är ju ärlig och berättar som det är, att jag är på väg till Köpenhamn för att parta. Han blir jättesur över att jag inte frågat honom om han vill följa med, och det hela slutar med att jag givetvis föreslår att vi träffas en timma senare.

Vikingen kontaktade någon kompis och lånade ihop till en krogkväll och vi träffades. Han var mycket mer intresserad av andra och spelade bara svår, ville inte alls vara med på att prata ens. Men men... Och efter en timma konstaterade han att jag inte ens försökt förklara varför jag åkt till Köpenhamn själv och inte bett honom komma med osv. Och sedan konstaterade han att det inte fungerade för honom och att det var lika bra att vi bara var vänner.

Jag hade det på känn redan tidigare, som jag skrev förra lördagen "jag ska nog vara singel resten av livet"... Han har gjort det i onyktert tillstånd en gång tidigare och om han kommer krypande den här gången också återstår att se, men jag orkar inte bry mig. Det var det... Men det var ju min sida av historien, hans är kanske en annan.

Och jag vet inte om det leder till någon bestående vänskap, jag kommer inte att lägga ner min själ i det tror jag, jag kan inte riktigt se oss två som kompisar som drar på stan hela natten, möjligen som eftermiddagsölspolare som sedan drar på varsitt håll.

Men kvällen blev sedan riktigt bra och Ponte har våldsam träningsvärk i magmusklerna och klev upp strax före 5 idag på eftermiddagen, men mer om det senare...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Drama.
EVIGT BÖGDRAMA!

Ponte sa...

Usch ja, men då behöver jag inte kolla dokusåpor, jag lever i en och blir utröstad gång på gång...

Anonym sa...

Jag ska ALDRIG rösta ut dig!

Ponte sa...

Tack, tur jag har någon människa omkring mig med ett gott hjärta, ett av renaste guld...