onsdag 9 februari 2011

Slapp tisdag och flitig onsdag

Igår blev det verkligen inte nått gjort. Klev upp kl 17, lagade frukost, värmde några rester kl 21, lade mig vid midnatt.

Idag har mer blivit gjort. Var först en tur till Danmark på banken och fixade nätbank och ett MasterCard (fick nämligen avslag när jag sökte det genom min svenska bank). Båda sakerna bekräftades med ett "det fixar jag till dig". Inga papper som ska skrivas eller annat tjafs.

Sedan blev det klippning (något som skulle gjorts i januari, hårburret har varit ostyrigt och flurigt ett tag nu). Det var den mer maskuline araben idag. Det satt också en kvinna i salongen, har aldrig sett nått liknande i hårburrväg. Frisörskan hade börjat sätta folie för slingor när jag kom och kommit drygt halvvägs när jag gick...

Så var jag hem och hämtade mitt favvoskärp (som nu är så slitet att det faller isär när man har byxorna öppna) och mina favvo-skinnbyxor (där båda bakfickorna börjat lossna) och släpade dessa båda till skomakaren som trodde sig kunna fixa dem.

Efter det blev det en tur på ICA för en vecko-handling. Nu blir det till att laga matlådor, glömde dock att det inte finns micro i den Vilda baren, men en av rätterna går att äta kall.

Och i eftermiddag blir det till att tvätta kläder, har varken rena jockstraps, underbyxor (som ser ok ut), strumpor eller t-shirts. Utöver det ska jag också försöka fixa med mitt skattetrassel i Danmark från förra året, det kommer att bli spännande...

3 kommentarer:

Kim sa...

Det där hårburret låter lite som mitt hår när det fått växa fritt i ett par månader.

Du är nog stilig nu. Smack.

Ponte sa...

Stilig, knappast, men det är lättare att fixa med...

Kim sa...

Du är så blygsam, hunk.