lördag 5 februari 2011

Halva veckan

Kom hem på tisdagsmorgonen sov hela dagen och på kvällen bar det av till ett pass i den Vilda baren. Det blev trevligt med musik och sång. Stängde dörren vid stängningstid och vi som var kvar hade trevligt ett par extra timmar.

Den ena av heteroerna som sprutat ner varandra med champagne var på besök med en kompis. De lånade min jockstrap och mina chaps, så Ponte serverade naken en stund. De skulle nämligen ta bilder på varandra...

Dessutom blev det spritlotteri och en rejäl omgång ouzo. Vet inte hur ofta det spelas opera i den Vilda baren, men det hände flera gånger under natten. 2 timmar efter stängningstid ramlade gästerna ut och Ponte kunde stänga på riktigt.

Kom hem sent på morgonen och stupade i säng.

På onsdagskvällen bar det åter av till ett kvällspass i den Vilda baren, men det blev rätt så lugnt. Det visade sig dock att jag hade stearin på mina chaps från kvällen innan. Heteroerna hade ju använt stearinljusen för att få ljus till sina bilder...

Traskade sedan till influensakompisen och sov hos honom.

Torsdagen innebar eftermiddagspass i den Vilda baren. Telefonen ringde på kvällskvisten, det var chefen i den Vilda baren som inte kunde betala min lön eftersom danska skattemyndigheten inte uppdaterat mitt skattekort för 2011. Det innebar att de ville ha 55% i skatt på min lön. Fick senare ett sms från sexindustrin med samma besked.

När min avlösare kom traskade jag till den Trevliga baren för att snacka med min chef där. Revisionsfirman som fixar med lönerna hade inte noterat att det var något trassel med min lön. Typiskt... Träffade på den lite tradiga farbrorn.

Kontaktade influensakompisen och sov hos honom.

Inga kommentarer: