lördag 5 februari 2011

Ficktjuvar

Efter att ha åkt hem i tisdags blev det några få timmars sömn innan det bar av till den Vilda baren för ett eftermiddagspass. Och ännu mer trött var Ponte.

Nu blev det motsatt dvs folket började strömma till en halvtimma innan jag klev av mitt pass. Blev sedan sittande i baren givetvis, någon mörk man sög på min lem och Ponte blev rätt onykter efterhand.

Träffade influensakompisen som tyckte jag skulle sova hos honom, men det skulle bli sovplats på en centimetertunn madrass på golvet. Hoppade på erbjudandet. Traskade sedan med honom till Dansbaren och träffade åter på den lite tradige farbrorn som ännu inte varit hemma sedan föregående torsdag (han hade fortfarande blod i håret och samma kläder). Människan försöker tydligen supa ihjäl sig för tillfället.

Traskade iväg till McD för att få lite mat och när det var avklarat skulle jag ta första morgonbussen hem till influensakompisen. Då hade busstrejken börjat. Innan jag insåg det kom tre killar förbi och snackade lite med mig. Den ena ville spela luftfotboll och Ponte insåg att han hade med 3 ficktjuvar att göra. Efter att ha skällt ut dem ordentligt så de gick till en annan busskur stod Ponte och skakade lite när jag kom i tanke om vad som kunde ha hänt.

Linkade sedan 1,5 km hem till influensakompisen och fick 5 timmars sömn på golvet.

2 kommentarer:

Kim sa...

Jag blir så jävla irriterad varje gång jag hör talas om dessa ficktjuvsjävlar. AARGH!

Ponte sa...

De borde straffknullas med grovsalt som glidmedel!