onsdag 23 februari 2011

Sexresan del 2

Vaknade tidigt på söndagskvällen, duschade och begav mig till stationen för att äta frukost/lunch/middag. Började på Xtra-Tour igen, 3 personer.

Traskade vidare till Bellini, den italienska gaybaren, hade nämligen träffat bartendern därifrån kvällen innan och då kommit ihåg att jag glömt gå dit på lördagen. Farbrorn i baren kunde inte engelska, så vi kommunicerade på italienska trots att det är lite trixigt för mig. 3 gäster.

Så blev det Thomas Keller där jag träffade en trevlig amerikansk farbror som det blev shots tillsammans med, inte de svaga danska shotsen utan starka tyska... Fortsatte tillsammans med amerikanen till La Strada, en öl och ett glas vin för 42 kr är ett mycket överkomligt pris.

Så blev det sent och jag insåg att jag nog inte skulle får tag på nått att äta efter kl 1 en söndagnatt. Hem till rummet, bytte till läder-outfit och traskade vidare.

Strictly men var tomt, bara bartendern som föreslog att jag kanske skulle gå till Tom's Saloon. Det gjorde jag och ca 10 personer var på besök. Träffade en brasilian som jag hängde med in i mörkrummet (som inte var mörkt för övrigt) och hade sex i ca 2 minuter innan han kom och inte ville mer.

Efter det blev det fylleri, metaxa-shots är inte hälsosamt kan jag berätta... Vinglade tillbaka till rummet kl 5 på natten.

2 kommentarer:

Kim sa...

ANTIKLIMAX!

Ponte sa...

Klart fall av antiklimax