onsdag 11 augusti 2010

Ingen bbq

Detta inlägg är gammalt. Ska försöka hinna ikapp...

På lördagen hade det halva paret bjudit in till grillfest. Eftersom jag inte visste vilken tid, så skickade jag en fråga om det vid lunchtid. Inget svar kom och jag antog fram på eftermiddagen att det kanske blivit inställt då vädret var molnigt med viss risk för regn. Bestämde mig för att sticka till Köpenhamn på kvällen iallafall.

När jag som bäst börjat göra mig iordning vid 7-snåret (hade planerat att åka en stund efter 8) här jag hur det ramlar ner 3 sms efter varandra i min mobil. Alla tre var från det halva paret och det första skickat 6 timmar tidigare med informationen att det var 7 som gällde. Tokskyndade och stack mot Köpenhamn. På tåget kunde jag inte undgå att höra två killar som inte var vana att gå ut i Köpenhamn och något i deras sätt fångade mitt intresse. Det var tydligen min Gaydar som fungerade för en gångs skull. Insåg det när de lite tyst snackade om nått ställe de skulle till vilket visade sig vara Nattklubben. Funderade på att hjälpa dem lite med deras spekulationer över ställen att gå på, men jag avstod.

Snackade med det halva paret och vi bestämde oss för att träffas ute istället. Begav mig mot den Vilda baren, och på ett övergångsställe träffade jag en god bekanting, så det blev en övergångsställskram när vi fick grönt. Nådde baren, hamnade i ett dumt hörn då det inte fanns några lediga platser, men det fanns flera jobbiga människor på plats så man fick hålla lite låg profil. Halva paret nummer 1 och en annan kille från grillfesten dök upp. Nummer 2 var trött och stannade hemma. Nu hade det tydligen blivit lasagne inomhus istället, men så kan det ju gå ibland.

Vi hängde i baren, inget spännande hände mer än att trekantskyssaren dök upp och visade sina underbyxor (vilket de båda äldre utländska herrarna vid bordet bakom uppskattade). Till slut traskade Nummer 1 och hans kompis vidare till nästa bar, jag stannade till stängningstid. Sedan blev det skräpmat och vidare till baren där de väntade.

Inga kommentarer: