söndag 29 augusti 2010

Först salt sedan tequila

Så var jag hemma en vecka, först med 2 dagars ledighet och därefter 3 dagars arbetslöshet. På fredagen var jag inbjuden till fest, så jag gav mig av mot Köpenhamn.

Tog mig till stället för festen, hittade ingen naturlig ytterdörr, så jag hängde på två grabbar in på den låsta utegården. Ringde min bekanting, men han snackade i telefon så jag fick helt enkelt vänta. Till slut visade det sig att det fanns en omärkt ingång från gatan och då insåg jag att jag dessutom var inlåst på utegården, man behövde nyckel även för att komma ut.

Bekantingen kom ner och släppte ut mig och tog mig med uppför trapporna och väl på festen insåg jag att alla stammisarna (utom en) från den Vilda baren satt där i lägenheten. Antar att försäljningen där blev klen… En av bartenderna var också där och när han skulle gå skickade jag med honom pengar för att ge Nummer 2 en gratis öl (han satt nämligen där)

Festen var trevlig och efter ett tag var det någon som slet av sig tröjan och i slutet av festen hade alla utom 2 bar överkropp, men det uppvägdes av 2 andra som var helnäck. Efter 5 timmars fest traskade vi till den Vilda baren i samlad tropp.

Träffade nummer 2 som var mycket berusad och skulle köra en tequila med en nyfunnen kompis i baren. De fick två shotglas med tequila och ett shotglas med salt. Nummer 2 snackade och snackade och när det var dags drog han ner shotglaset med salt istället.

Två sekunder senare låg han i tvättstället på toaletten under vattenkranen, men danskar är ju hardcore, så efter ett par minuter återkom han för att dra ner sin shot och återgick till tvättstället.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Jag har då aldrig någonsin varit på nakenfest. Skulle hellre bara observera än deltaga. Hmm.

Ponte sa...

Män mellan 25 och 65 i bar överkropp gör att även blyge Ponte vågar ta av sig...