lördag 28 augusti 2010

Ett jobbtips

Är nu 3 veckor efter i historien...

Så var det den sista arbetsdagen, en torsdag. Bestämde mig för att gå ut och när jag hamnade i den Vilda baren träffade jag en god bekanting som bjöd in mig till fest fredagen efter. Jag som hade planerat att hålla hemmahelg helgen före Pride, men så skulle det tydligen inte bli.

Torsdagen var förövrigt lugn och fin. Fick en ung kille bredvid mig i baren. Han visste vad jag heter och tillochmed var jag bor. Efter 5 minuters småprat tyckte han att jag skulle ta med honom hem, men jag tackade nej.

Den lite tradige farbrorn dök upp, men jag höll mig på avstånd för annars kommer han bara att snacka hela kvällen och jag får inte träffa något kul. Två bekantingar, ett par, blev i onyktert tillstånd ilskna på varandra, hade tydligen att göra med det faktum att bägge knullar runt en del. Bråket var enbart verbalt, men det var slående hur lika det halva paret de är.

Tröttnade och traskade till baren med den trevlige bartendern och fick ett litet jobbtips. Han skulle höra av sig veckan efter när han hade mer information.

Resten av natten förlöpte lugnt på både Dansbaren och Nattklubben, men speciellt spännande blev det väl inte.

Inga kommentarer: