måndag 5 februari 2007

Rånad på öppen gata

Förspelet
Att jag bestämde mig för att ta en runda till Köpenhamn trots allt, vilket inte överraskade mig själv ett dugg. Är lite svag i sådana situationer eftersom jag ofta ångrar saker jag inte gjort, men aldrig saker jag gjort. Fast den här gången är det nästan så jag ångrar mig... Det kunde ha blivit 30 timmar strategispelande, istället blev jag rånad. Fast jag mäkte det inte en gång.

Kom till Köpenhamn, hade bestämt mig för att gå ut själv, vilket händer ibland. Spanade på min favvis bartender, han är en riktig pudding, snygg, har en snygg kropp och rör sig så mjukt och harmoniskt på nått sätt. Misstänker att min tunga hängde ut halva tiden... Träffade en dansk mångmiljonär, men den historien kommer senare. Träffade någon bekant och följde med honom till ställe nummer 2, träffade någon annan bekant och följde med till ställe nummer 3, gav upp där efter en öl och bestämde mig för att gå tillbaka till ställe nummer 2.

Rånet
Jag kom ut från ställe nummer 3 och en kille som just passerade började snacka med mig och frågade om jag ville följa med honom hem, vilket jag inte kände för, jag brukar iallafall vilja snacka en stund på neutralt ställe först och det har hittills gjort att jag inte ångrar något hur dumt det än har varit. Jag skyllde på att jag var på väg till min pojkvän. Så började han jucka mot mig, blev lite småförskräckt, men bad honom sluta efter några sekunder. Så han ville kramas och det ville inte jag och till slut gick han. Skönt tänkte jag och traskade till 7-eleven, köpte en pizza slice, skulle betala och alla sedlar (både svenska och danska) är borta. Hade som tur var tillräckligt med mynt att betala med... 1200 kronor fattigare bara sådär.

Det stod ju i mitt horoskop att "Jag kommer få en ny erfarenhet och ett välkommet ekonomiskt tillskott", jag tror att astrologen hade sin kula stående på högkant... Det mest irriterade i det hela är inte pengarna, det är att jag inte ens märkte att jag blev rånad. Ponte ser just nu sig själv som lättlurad idiot...

Efterspelet
Det var bara att traska till en bankomat och ta ut mer och traska tillbaka till ställe nummer 2. Ilsken, med ett ego som var trampat på. Allt hade ju börjat så bra, hade fått höra att jag hade vackra ögon, sexiga jeans, snygg jacka och lite annat från olika personer (förmodligen halvblinda). Så det var bara att bita i det sura äpplet och låta kvällen fortsätta...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag skulle brytit ihop! Jädrans idioter överallt! Tur att Ponte är ok fysiskt iaf.