tisdag 20 februari 2007

Pryd eller fobi för nakna kroppar?

Det blev en trevlig helg iallafall, träffade en hur trevligt mysig fransk norrman som helst, men han ville gå tidigt och det kände inte jag för. Han var jättetrevlig och jag förstår inte riktigt varför jag inte traskade med honom till hotellet, tog hans nummer och förklarade vilken trevlig kväll jag haft... Istället kom jag på att jag skulle på nattklubb, så vi gick åt olika håll. Jag kan inte förklara mig, det var bara en känsla. Han var dessutom ung och snygg.

På nattklubben kom en kille fram och berättade att hans blyge kompis från "down under" tyckte jag var snygg. Herregud så generad killen blev när kompisen kom tillbaka med mig. En till jättetrevlig kille som frågade om jag ville följa med till hans hotell och sova över, men Ponte som normalt är väl lätt på foten sa "nej". Återigen, det var ett impulsval som jag inte förstår i efterhand. Jag gillar att dela säng bättre än sex oftast, bara gosa och sova tillsammans. Kom just nu på att jag skulle ha visat mina "property of Australia" kallingar, så hade han känt sig som hemma.

Så det blev tåget hem och i säng ensam vid halv 9-snåret... 2 missade chnser som jag inte förstår att jag tackade nej till. Håller jag på att bli pryd och ordningsam? När Fan blir gammal blir han religiös, var det inte så??

2 kommentarer:

Anonym sa...

Guuud vad du får ragg hela tiden. Hur gör man?

Ponte sa...

Man skaffar en sån snygg t-shirt som det står "ledig" eller ännu bättre "available" på. Eller så drar man till värsta köttmarknaden, det funkar också ibland...