måndag 19 februari 2007

Mello igen

Jag kan inte hjälpa det, men jag är hemligt förälskad i Magnus, men säg inget till någon, OK??? Så jag ringde och röstade på honom, men inte på låten, för den var väl lite sådär. Måns känns för slajmig, Nanne har jag aldrig varit värst glad för eftersom hon känns som lite förmycket och Sebastian hade jag nog kunnat gå ut och parta med och hoppa i säng med om han inte har den röda kreationen på sig och hans låt var lite svag, Sebbe är smart, lammis och snygg.

Måste säga att det tar sig,
kvartsfinal 1 var ju sämre än kass
kvartsfinal 2 var dålig (vilket ju är bättre än kass)
kvartsfinal 3 var OK (Jag satt kvar i soffan och kollade istället för att spela strategispel)
kvartsfinal 4 kommer bli alldeles, alldeles underbar... Eller vad kan man tro?

Så trist att inte Magnus gick vidare och ännu tristare att han inte hade en bättre låt att tävla med, killen är snygg, charmig och sjunger bra, vilket man inte kan beskylla Anna Book för... Och någon skrev att de tyckte Magnus lagt på sig lite och jag säger bara YES, jag vill dela säng med en varm gosig kropp, inte biologisalsskelettet Benjamin... Fast Benjamin kanske behöver ett blowjob, vad vet man??

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm... det var trist att magnus inte gick vidare, men jag är helsåld på Måns... *dreglar*

Anonym sa...

Jag tycker synd om Magnus.. tänkte mejla han idag.. han tycker ju i allafall om melodifesivalen.. tillskillnad från sur-Sebastian!

Ponte sa...

Hunky - Måns är för mycket bortskämd pågaslyngel (som man säger här i Skåne) för min smak, Mange är lite mer person och mindre levande parfymreklam.

Tennis - Vaknade imorse med "live forever" i huvudet och insåg att det var ljust ute. Helvete jag har försovit mig!!!