måndag 12 februari 2007

Besök på dragbar

Det finns en gammal dragbar som heter Madame Arthur. Lätt halvsunking, inte värst många gäster en fredagnatt och skillnaden blev gigantisk jämnfört med Oscar 15 minuter tidigare, där alla är unga, vackra och hippa. Men jag måste säga att uppträdandet (vi såg bara de sista 3 dragsen) var sådär.
Den första, om man är 45 och har 20 kilo extra runt midjan och hår på bröstet så ska man INTE dansa med bar mage, det bara är så...
Den andra, i någon typ av svart halvtajt sparkdräkt där något dinglade innanför tyget som inte borde vara där (om det nu hade varit en kvinna), men ett helt OK dansnummer.
Den tredje, jag är inte någon dansare för 5 öre, men jag hade kunnat genomföra det numret i högklackat och inte varit sämre än originalet iallafall.

Och i Danmark vann en drag Mello. Han var inte bland de 8 finalisterna, men 2 av de utslagna röstades fram i radio (för att fylla platerna 9 och 10 i finalen) och tack vare en hel del röster från medlemmar i Danmarks motsvarighet till Qruiser Boyfriend kom han med till finalen och vann... Hur kul som helst! Forza Danimarca!!

Inga kommentarer: