tisdag 16 mars 2010

Många bekantingar blir det

I torsdags gjorde jag nått jag aldrig gjort förr, jag lånade chefens cykel och cyklade i Köpenhamn (bara till Posten, men i alla fall). ”Det är den svarta som står till höger” sa chefen. Nåja, tänkte jag, inga problem. Det stod 18 svarta cyklar till höger, men efter att ha testat nyckeln i ca 7 lås så passade den. Klarade mig sedan utan att bli överkörd även om det där med vänstersväng var trixigt.

Lämnade jobbet och begav mig ner till stan. Fick nått att äta och velade lite fram och tillbaka om jag skulle se en show eller inte. Valde att avstå. På väg till den Vilda baren mötte jag två bekantingar som var på väg till showen, men då hade jag redan bestämt mig, så det fick bli bar istället.

Nådde baren, tog plats och en stund senare dök en hög smal svart amerikan upp. Han väckte visst intresse i baren då hans tajta byxor avslöjade att det fanns nått långt som hängde ner längs benet. En av gubbarna försökte boka in en dejt med honom, men jag tror inte att det blev så mycket av det…

Så återgick stället till att vara lugnt och ganska tomt, men vi hade ändå rätt så trevligt måste jag säga. Så dök en trevlig bekanting upp, en av dem jag inte ser till värst ofta då han bor på landet. Det var riktigt skoj att träffa honom igen.

Så närmade det sig stängningsdags och jag kom på att det var läge att traska vidare. Sprang på två jätteonyktra bekantingar som övertygade mig att ta en shot med dem, men de traskade båda hem efter det, eller vinglade hem snarare.

4 kommentarer:

Kim M sa...

Du hade väl kamera med dig!?

Ponte sa...

Ingen kamera tyvärr...

Kim M sa...

Attans. Jag får väl sluta ögonen och fantisera.

Ponte sa...

Fantisera lugnt!