söndag 14 mars 2010

Det blev inte någon trekant

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska historier bör avstå från att läsa detta inlägg.

På söndagskvällen efter brunchen och ormgropen så hade jag tröttnat lite och traskade vidare till nästa ställe. Där blev det tärningsspel om än inte om något annat än äran. Träffade på ett par bekantingar och en av dem var upptagen med en ung toyboy. När stället så stängde tyckte han att jag skulle hänga med till nästa ställe, jag tvekade men var dum nog att följa med. Fick en halvtimmas malande om skolor, lärare, böcker och annat som gymnasieelever snackar om på fyllan. Usch för toyboys...

Fortsatte till Nattklubben och träffade efter ett tag ett par där den ena var väldigt nördig och den andra lite skoj. Visste förövrigt inte att de var ett par förrän vi skulle till att gå. Det blev hur som helst trevligt och när vi skulle till att gå undrade de om jag inte ville med till Dansbaren och sedan följa med dem hem. Var lite tveksam, men ställde upp. Det var ju annars ganska stilla på Nattklubben en måndagmorgon i mars.

Vi nådde Dansbaren och där var det stilla minsann. Vi var alla tre rätt så onyktra vid det här laget, och trötta dessutom. När jag så gick på herrarnas dök den lite bättre av paret upp, öppnade byxorna och plockade fram sin hårda lem. Slickade lite på den, men tvättade sedan händerna och återgick till baren. Nu var de inte längre intresserade av att få med mig hem utan gick. Traskade sedan långsamt till tåget, fick vänta ganska länge och kom hem på måndagsmorgonen, trött och hungrig.

2 kommentarer:

Kim M sa...

En snabb liten slick liksom.

Ponte sa...

Var inte så intresserad av mer i just den situationen...