tisdag 23 mars 2010

Hem för att ta hand om exet

Efter jobbet i onsdags begav jag mig till en irländsk pub där jag skulle träffa den inte så vassa kniven för att dricka Guinness. Öppnade dörren, fick höra lite irländsk folkmusik, men gav snabbt upp eftersom stället var överfullt. Tog mig istället till den Vilda baren och träffade stammisarna. Den inte så vassa kniven dök också upp en stund innan han skulle hem och sova.

Ett gäng Paddy’s day firare dök upp, en kille med grönfärgat hår och två diadem med treklövrar på stjälk, en skotte med kilt och treklövrar målade på kinderna, en med stor Guinness-filthatt och en kille i grön Guinnesströja. Det finns alltid en anledning till att fira helt enkelt…

Tre latinoturister dök upp, hade turen att sitta så jag kunde se den finaste av dem, en het latino i 30-årsåldern med läckert långt hår och fin kropp. Kändes inte helt fel. De båda andra var väl lite sådär, men i brist på bättre. Tyvärr traskade de vidare rätt snart, men men.

När det var dags att byta bartender konstaterade han som klev av passet att han nu skulle hem till exet och knulla. Kom fram till att jag borde skaffa några fasta sexkompisar kanske. Så nådde klockan midnatt och det kändes som att det var läge att traska till nästa bar. Den var ganska stilla, men några överförfriskade bekantingar dök plötsligt upp. Det var rätt trevligt, så jag blev kvar till stängningstid.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Han med diadem låter ju som en riktig pudding...

Ponte sa...

Han verkade mycket snäll, men förövrigt lite väl damig för min smak