torsdag 18 mars 2010

Bara att fylla dem

På torsdagskvällen hade de båda bekantingarna just vinglat hemåt och jag traskade vidare istället, men nästa ställe var helt dött. Kom fram till att lite mat skulle sitta fint och hamnade sedan på Nattklubben. Det var oväntat mycket folk för en torsdag.

Träffade en annan trevlig bekanting som brukar bli långrandig och så blev det också denna gång. Hade en flört på G, men det sket sig. Så dök plåstret från helvetet upp, tillsammans med sin fanclub (eller nått) bestående av 4 jobbigt babbliga blåsta killar. Funderade lite på hur jag skulle lösa det utan att åka hem (för det hade jag bestämt mig för att inte göra nämligen).

Till slut blev det så att jag tog med mig den långrandige bekantingen till Morgonvärdshuset, men den planen sket sig. För efter en stund dök det andra gänget också upp och tog plats tillsammans med oss. Usch säger jag bara. Fick helt enkelt supa ner dem, men 5 stycken är inte alltid så lätt. Trots det lyckades jag faktiskt…

Så blev det stilla och jag träffade på någon trevlig dansk och en nytatuerad svensk dessutom. Men när jag tröttnat på dem dök åter bekantingen från landet upp (trots att han inte visste var jag höll hus, han skulle bara få en lunchöl). Nu var jag trött och ville inte riktigt ge upp så det fick bli en tur på Bastuklubben för att nanna några timmar.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Är det många som sover där?

Ponte sa...

Nej, inte värst, men man har ju träffat på en eller annan som gjort det...