torsdag 24 juni 2010

Min fina rumpa

Snart 2 veckor efter... Men nu kommer det sista inlägget från den helgen.

När jag hoppat på tåget på fredagseftermiddagen insåg jag att jag måste hitta nått att äta. Kom så på att det var läge att göra nått annat än det vanliga, var ju återigen orolig för att springa på italienaren. Så jag bytte tåg två gånger och hamnade i fashionabla Frederiksberg. Åt en stor ljuvlig kyckling i durum (hembakt bröd), såg ett par läckra famlijemän och bestämde mig för att gå till Pianobaren. Jag tror det är närmare 2 år sedan jag var där senast.

De hade nyss öppnat, knappt något folk och kvällens pianist satt och värmde upp. Han var mycket duktig kan jag meddela och sjöng rätt bra dessutom. En musikalisk, underhållande utis med långt hår, fint. Förövrigt var det väl inte så skoj. Är lite blyg och tyst och de flesta av kunderna var i sällskap. Funderade på att gå vidare, men ångrade mig när jag såg skyfallet utanför. Till slut hade regnet minskat, så jag tog mitt paraply och gick.

Tog mig in till "byn" och hamnade i sedvanlig ordning i den Vilda baren. Ingen av de vanliga stammisarna var där, så jag vet inte om italienaren varit där tidigare. Nu spelar det kanske inte stor roll, men iallafall. Träffade Trekantskyssaren som var hyfsat berusad och hade sin hand i mina byxor rätt ofta, men jag lät honom hållas. Fick en massa komplimanger om min bakdel, så man får väl vara glad för det lilla. Två farbröder var klart intresserade, men jag lyckades avstyra det. En ung fin kille flörtade lite, men tappade dessvärre intresset. Så går det när man är blyg...

Funderade nu på att kanske ta en runda i bastuklubben, men lade ner det projektet eftersom jag var lite väl onykter, många shots blev det. Träffade på ett gäng håriga män som värmde upp inför lördagens björnfest och amerikanen som jag just börjat snacka med och som verkade intresserad av mig tappade fokus och hängde på björnarna till läderklubbens förfest istället. Jag hoppade över det, hår i munnen är inte min favvis.

Så stängde den Vilda baren på fredagskvällen och vi var en omgång folk som vältrade vidare till Dansbaren. En av bekantingarna berättade att han och hans kompis varit "snopphoror" när de var runt 25, jag minns en tradig hopplös tafsande fjollig man som var på allt och alla. Hans vokabulär var begränsat till kuk, röv, knull, avsugning, rövslick och utlösning. Träffade någon trevlig utis, men han verkade konstig efter en stund, så det projektet grävdes ner. Så blev det stängningsdags och jag var återigen tokhungrig (hade inte ätit något på ca 12 timmar). Lyckades till slut hitta lite mat och insåg att Morgonvärdshuset nog hade öppnat, så jag drog dit.

Träffade några kul människor, bland annat en dansk som försökte låta mer och mer skotsk för varje drink, en fin femi-arab, några bekantingar och annat löst folk. Det var rätt trevligt, men när klockan närmade sig lunchtid kände jag inte för det längre utan åkte hem istället. En lång helg, igen. Och en söndag med Jet-Lag...

2 kommentarer:

Kim M sa...

De trevliga blir ofta lite "konstiga" efter ett tag. Tyvärr.

Ponte sa...

Nja, så illa är det inte, men ibland så...