fredag 1 oktober 2010

Det halva paret

För ett par veckor sedan sprang jag ju på Nummer 1 i den Vilda baren en kväll. Nummer 2 hade berättat när jag träffat honom i samma bar en vecka tidigare att nummer 1 försvunnit och att hans mor var väldigt orolig. Jag kunde då bara berätta att jag inte sett honom på länge.

Men när jag så träffade på nummer 1 informerade jag honom om att han var saknad, men han hade talat med sin mor och med nummer 2. Han hade gjort slut, skitit i att gå till jobbet på 3 veckor och hängde nu mest på saunan där han sov om dagarna och drällde mest runt på stan om nätterna.

Funderade lite men kom fram till att jag inte skulle komma med några pekpinnar, folk måste få göra som de vill. Önskade honom lycka till och att han skulle ta väl hand om sig när han traskade iväg sent på natten.

Nu har de båda två gjort slut vid olika tillfällen, så jag visste inte riktigt hur det skulle gå denna gång. Men nu har nummer 2 bekräftat att han är singel igen. Tror ärligt talat att det nog är ganska bra för bägge, är dock lite orolig för nummer 1…

Inga kommentarer: