onsdag 22 december 2010

Lördag-Söndag

Lördag blev det ett 16-timmarspass i baren och en kul liten incident inträffade. En bögbekanting och hans hetero-väninna dök upp och fick sig några öl. Så dök två killkompisar upp (en fjolla och en heting). De båda paren hamnade i snack och det hela slutade sent på natten med att bögbekantingen och fjollan hånglade, och hetero-väninnan och hetingen hånglade också. De nyskapade paren vandrade iväg hand i hand åt olika håll vid stängningstid...

Själv skulle jag hem och sova tre timmar efter att ha stängt baren och hamnade på en station där alla tåg blev mer och mer försenade för att sedan ramla ur listan över kommande avgångar. Skällde på en lokförare och tre tågvärdar, men de kunde inte komma med någon som helst info, inte ett ljud i högtalarna, ingenting.

Bestämde mig för att återgå till baren och sova på golvet om inget tåg dykt upp kl 6. 5 minuter i kom ett tåg och det blev 2,5 timmar i sängen innan man skulle åka samma väg tillbaka igen.

Söndagen på jobbet var händelselös och Ponte var dessutom trött. Hamnade i den Vilda baren efter att ha stängt den Trevliga baren och fortsatte sedan vidare till Dansbaren. En stilla natt, men det var ju också söndag. Skulle hem, hade återigen tågtrassel, sov hela måndagen mer eller mindre.

Inga kommentarer: