söndag 12 december 2010

Förra helgen

Förra helgen jobbade jag några timmar på fredagen. Planen var att efter det gå på läderklubb, men det blev inte av, träffade för många roliga människor på annat håll. Fick hångla lite, men inte mer än det dessvärre. Kom hem kl 7 på morgonen.

Efter några timmars sömn bar det av till Danmark för eftermiddagsarbete, var rätt trätt, men planen var ju att efter jobbet åka hem och sova ordentligt. Det hände inte, istället blev det bar. Blev allt för berusad då jag träffade några bekantingar som hela tiden skulle bjuda på shots... Kom hem kl 6 på morgonen.

Några timmars sömn senare bar det av till Danmark för söndagsjobb. Var nu mycket trött och efter 13 timmar på jobbet, helt slut. Kan dock inte komma hem på söndagsnätter, så jag fick helt enkelt traska till Dansbaren igen istället. Kom hem kl 7 på morgonen.

Efter 3 timmars sömn, upp och till Danmark för ännu ett 13-timmarspass och efter det var jag bara allt för slut för att orka med nattbussen, gick istället till Dansbaren och ramlade in här hemma kl 7 på morgonen.

Tisdagen spenderades i sängen, sov 22 av 28 timmar fram till onsdag morgon.

Inga kommentarer: