söndag 12 december 2010

Denna helg

På onsdagen efter att ha sovit 22 av de senaste 28 timmarna bar det av till Danmark för att jobba. Noterade att jag hade tunnelseende och var aningen snorig. Det första kan ha att göra med allt det plötsliga sovandet och det senare berodde på en aningen sen höstförkylning.

Efter jobbet blev det ett besök i den Vilda baren, men jag lyckades slita mig och åkte hem med sista tåget och var hemma kl 2.

På torsdagen ännu ett 13-timmarspass i Danmark efter att ha sovit allt för lite. Var nu mycket snorig, det var ett ymnigt rinnande. Snappade upp ordet "Vidunderligt" som nog kommer att användas rikligt framöver. Bestämde mig för nattbussen hem och lyckades ta den dessutom. Var hemma kl 5.

Några timmars sömn senare, ännu en tur till Köpenhamn för ett 16-timmarspass på fredagen, trött, trött, trött. Efter jobbet en tur i bastuklubben som slutade med att jag lekte med mig själv på scenen i mörkrummet (som vanligt). Enbart äldre herrar var intresserade, de unga var på jakt efter nått läckrare...

Traskade vidare till Dansbaren där det var stojigt, svettigt, fullt och jobbigt. Fortsatte till Morgonvärdshuset där jag träffade på Vikingens kompis, men turligt nog, efter 2 öl kl 9 på morgonen pallade jag bara inte mer och gick hem. Var hemma kl 11 på lördagsmorgonen och passade då på att se skidskytte en timma innan jag ramlade i säng.

Resten av helgen har spenderats i sängen sovandes eller i soffan framför TV:n eller i sömn också där.

Imorgon jobbfritt, ska ut och dricka julöl med en väninna och sedan jobba på tisdag. Snart läggdags igen för Ponte...

Inga kommentarer: