onsdag 24 mars 2010

En flörtande norsk tant

Sent på onsdagsnatten (paddy's day) skulle baren till att stänga och jag traskade till Nattklubben. Den var nästan helt folktom, men bara tio minuter senare dök ett helt gäng människor upp eftersom många av barerna just stängt. Någon visade upp sitt hårkors, han har nämligen hår i en strimma ner mitt på magen och en strimma under bröstvårtorna, ser konstigt ut…

Träffade några svenskar, den ena urtypen för en jobbig stockholmare med allt för höga tankar om sig själv, den andre en kille som inta fattade att danskar är annorlunda på många bra sätt. Blev snabbt påmind varför jag gärna håller mig långt borta från svenskar.

Träffade brasilianens kompis som ville hångla lite, det fick han. Träffade en trevlig teaterapa i baren (en ung sådan), ganska fin och trevlig, men lite väl ung kanske. Han tröttnade rätt snabbt på mig förövrigt. Så blev det en ganska fin dansk, lite mystisk på nått sätt, men han hade svårt att bestämma sig om han ville snacka med mig eller med sin lesbiska väninna. Valde just då att avstå.

Så dök den etiopiske Grönsakshandlaren upp, jag tror jag har bloggat om det förr, men han är en kille jag dejtade ett par veckor för ett antal år sedan. Han är lite konstig, men rätt snäll. Passade på att hångla lite med honom och det var bara av EN enda anledning. Nämligen tre svenska rasister i soffan bredvid…

En norsk tant passade på att snacka och flörta, vet inte om de saknade nått tredje till sängen (hon hade en herre med sig), men jag var lindrigt intresserad. Skotten i kilt dök upp igen och vi blev visade att han inte hade nått under, inte ens en cockring.

Vid det här laget var jag trött, onykter och med 30 kr som kontant förmögenhet, så jag bestämde mig för att traska hemåt. När jag väntade på garderobiären (som hånglade med någon vid baren) fick jag chansen att tungkyssa på den ganska fina dansken. Så begav jag mig hemåt och här hemma mötte jag folket jag normalt åker TILL Köpenhamn med när jag klev av på stationen.

3 kommentarer:

Kim M sa...

Vad gjorde rassarna?

Ponte sa...

Drack öl mest... Tror inte att de visste var de hamnat, men det visade vi dem hoppas jag

Anonym sa...

Oj man har gått och blivit så fin att man inte bara rackar ner på Stockholmare. Nu är du bättre än alla svenskar också.
Undrar vem som har höga tankar om sig själv...