tisdag 30 mars 2010

Byxor på halv stång

När jag vaknade hemma på lördagseftermiddagen var jag pigg (trots 5 timmars sömn), kollade skidor på tv och satte mig för att spela datorspel när både Trekantskyssaren och en annan bekanting SMS:ade. Blev övertalad till att åka trots allt. Nådde Köpenhamn, hamnade i den Vilda baren som återigen var nästan tom och rätt tråkig. Träffade bekantingen som SMS:at, men han var rejält onykter och skulle åka hem.

In kom sedan killen som gjort en rejäl entré veckan innan och han gjorde en repris, dvs in genom dörren, och tog med sig en eller två barstolar i fallet. Sedan tog han ett shotrace med sig själv och övergick till att tala i tungor. Träffade Trekantskyssaren som bara skulle förbi för att sedan ta en tur till Läderklubben på pisskväll, ångrade mig nu, borde ha stannat hemma. En timma senare återvände Trekantskyssaren då pisskvällen varit helt värdelös, så vi tog en stund till i baren om än inte en allt för lång sådan.

Men så dök en latinoturist upp, riktigt fin sådan för övrigt. Hade världens chans då han spanade åt mitt håll en del, men av någon anledning var jag bara inte på humör överhuvudtaget. Så den stackaren satt där ensam i ett hörn i mer än 1 timma.

När han gått traskade jag vidare till nästa bar där jag fick en jobbig äldre man på halsen, han ville INTE låta sig avspisas. Typiskt. Till slut löste jag det genom att smidigt traska iväg. Funderade på Nattklubben, men när jag såg kön bestämde jag mig för att skita i det. Gick istället till Bastuklubben igen. Totalt bortkastat, träffade brassen från förra veckan, men han var inte ett dugg intresserad. Såg några andra latinos, men ingen mötte min blick. Fyllebloggade vill jag minnas.

Kom sedan fram till att åka hem. Såg en kille som såg bekant ut när jag klätt på mig och var på väg ut, men det är ju inte så ovanligt, så jag funderade inte på det. Så honom igen när jag var på stationen här hemma, kom då på att det ju är en av dem jag brukar åka samtidigt med nästan varje morgon. Han är lätt att känna igen eftersom han alltid har förkorta byxor (vet inte om de är på halv stång eller om han väntar på översvämning). Sammantaget en osedvanligt bortkastad helg...

2 kommentarer:

Kim M sa...

Grabben med brallorna vill nog bara visa upp sina vackra vader!

Ponte sa...

Då bör man köra utan strumpor...