måndag 11 maj 2009

Våt muffla

När jag så kom till nästa ställe träffade jag trekantskyssaren (som ju parat ihop mig med italienaren några dagar tidigare) och snackade med honom. Han skulle egentligen hem, men följde med mig till dansbaren. Där träffade han några av sina bekantingar, den ena gillade tydligen mig även om jag var rätt ointresserad. Han gav mig sitt visitkort av någon anledning...

När trekantskyssaren så skulle hem fortsatte jag på nattklubb och träffade Brasilianen med kompisar, men de var tydligen inte kompisar längre. Det blev plötsligt ett mindre slagsmål mellan dem. Har ingen aning om bakgrunden, men jag tror inte jag bryr mig... Dessutom började ett rör i taket att läcka så det droppade rejält mitt i en passage. Alldeles bredvid satt 2 ganska fulla kvinnor och den ena av dem noterade inte att det hela tiden droppade på ryggstödet till hennes stol, så hon måste ha varit rätt våt omkring mufflan.

Sprang på en jobbig svensk bekanting, men "råkade på" att tappa bort honom genom att gå hem när han var på herrarnas. Så slutade torsdagsnatten.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Det är bra att du äntligen börjat råka tappa bort de där blodsugarna.

Ponte sa...

Det är säkrast så, och det kommer fler...