torsdag 14 maj 2009

Indianer, vitlök och rosa latexkappa

På väg till dansbaren i lördags måtte jag latinon som hade incan och 2 andra indianer i släptåg. De var på väg från dansbaren till nattklubben, så jag hängde med dem. Det var knökafullt och tokvarmt (skinnbyxor i värme är inget plus). Hade turen att hitta en sittplats och när de andra hängt av sig och lyckats beställa hamnade de runt mig.

Den ena av indianerna (han var rätt kort) hamnade med sin hårda lem i byxorna mot mitt ben ett par gånger. Först trodde jag att det var av misstag, men man insåg rätt snabbt att det inte var det. Han fick gärna klämma sig mot mina ben, det har jag då inget emot.

Takdroppet var fortfarande inte fixat och efter en stund i värmen svettades vi alla och begav oss till dansbaren istället. Killen som klämde sin lem mot mig kommer från ett udda land i Centralamerika (dvs aztek- eller mayaindian) men bor i Tyskland. Jag vet inte om man är så het på gröten i Tyskland, men när vi växlat ca 10 ord med varandra började han att klämma på min lem och ville ha med mig på herrarnas för en avsugning. Jag avstod...

Jag vill gärna lära känna personer lite innan och jag var lite fundersam över om framfusigheten hade andra orsaker, exempelvis mot betalning eller nått. En av de andra hade försvunnit på vägen någonstans och latinon (som förövrigt också är indian) och incan traskade till parken för att hitta lite tillfällig sex, själv gosade jag lite med indianen som var kvar, men han ledsnade på mig och gick.

Träffade också den äldre mannen som berättade att jag glömt mitt raklödder hos honom sist jag sov över. Blev lite förvirrad men kom sedan på att det måste ha varit min ansiktskräm han menade, så nu vet jag var den tog vägen... När dansbaren stängde kände jag ingen lust att återvända till nattklubben utan bestämde mig för att gå hem istället.

På vägen till tåget mötte jag två fulla killar, den ena på cykel och den andre i en kundvagn. Han som cyklade försökte skjuta på men det gick inget vidare. När jag passerade undrade han i kundvagnen om jag ville ha en vitlök, han hade nämligen en hel fläta i vagnen, men jag avstod från det erbjudandet... Och medan jag väntade på tåget dök en rosaklädd person upp, rosa kort latex kappa och rosa/svart kort latexkjol. Är 99,5% säker på att det var en kille, annars måste det ha varit en osedvanligt ful tjej med skäggväxt på kinderna.

Glömde dra historien om mjölken. När Bloggkungen och hans kompis gått kom tre herrar in (de var lite berusade) och beställde på skämt en varsin mjölk med is. Till slut ändrade två av dem sig och valde öl, men den tredje skulle absolut ha mjölk med is och det fick han. Ett litet glas för 30 kr (datumen hade förövrigt gått ut men det fick vi veta först senare) och herren med mjölken blev mycket irriterad över det hutlösa priset. Så går det när man skämtar till det...

2 kommentarer:

Kim M sa...

Ponte använder ansiktskräm. :)

Ponte sa...

Fel ordval tror jag, "body lotion som jag använder på min torra panna" hade kanske varit lite mer riktigt