onsdag 13 maj 2009

Bröst i baren

När Bloggkungen och hans kompis traskat till sitt hotell fortsatte jag till dansbaren. När jag kom in såg jag en jobbig människa längst ner i baren och någon tråkig jag brukar hälsa på i den andra delen av baren. Funderade på att ställa mig i mitten, men kom fram till att jag skulle bli upptäckt, så jag valde han den tråkiga.

Så vi snackade lite, tittade på folk, drack öl och inte mycket mer, han berättade bland annat att han var gift (eller registrerad partner som man ju fortfarande är i Danmark). Såg två fina män som dansade med varandra, men så dök en tredje upp och den hetaste av de dansade bytte partner på dansgolvet. Den andre såg lite snopen ut... Men 5 minuter senare traskade alla tre på damtoaletten (den är lite större). En full och fyllig kvinna med djup urringning som satt bredvid oss tappade ut det ena juvret och flashade det i baren. Men hon fick kontroll på kroppsdelarna och stoppade ner det igen.

Bekantingen skulle på nattklubb och jag valde att följa med, det skulle visa sig vara lite dumt, men men. För när vi kommit in och hängt av oss ville han börja tafsa och få följa med hem till mig. Försökte på ett fint sätt ta mig ur det, men efter en stund var det bara att ta till de tydliga orden och förklara att tyvärr men jag är inte det minsta intresserad.

Förflyttade mig över till dansgolvsdelen istället, takdroppet var fortfarande igång, men inte lika kraftigt som natten innan. Brasilianens kompis var där liksom den brasilianska transan jag en gång i tiden följde med hem och brasilianen som var den förste man jag hamnade i säng med. Många brasilianer på samma gång, men det var minsann trevligt...

Såg en halvläcker kille som jag flirtade lite med, men han tröttnade på mig innan jag tagit mod till mig att snacka med honom. Får lära mig bli lite mer framfusig tror jag. Efter det kände jag mig tvärtrött och begav mig hemåt igen.

Inga kommentarer: