måndag 6 augusti 2007

Prajd del 3 - Torsdagsnatten

Så vi kom på att det var bäst att vara snabba för att hinna till Lino på Riddarholmen innan tillströmningen blev allt för ymnig. På tunnelbanestationen kom en man i 45-årsåldern med mage och militärinspirerade kortbyxor och ställde sig nära mig snett bakom till vänster (tittade ju mot vänster eftersom tåget skulle komma därifrån), så jag bytte ställning lite och tittade mot höger och efter en minut bytte han till högra sidan och när jag då började titta mot vänster igen så vips var han där. Sedan kom tåget som tur var...

Vi kom till Lino och inte en människa stod i kö, så Honken, M, Tennis och jag vi smet in och roade oss kungligt. Inga problem att beställa och inga tolettköer, fast det strömmade in folk senare, så vi hade tur. Det blev en riktigt trevlig kväll, men vid halv tre tiden hade jag så ont i mina fötter att jag inte kunde stå längre och tog taxi tillbaka till hotellet.

Under kvällen fick jag också träffa signaturen Mariaberget (som kommenterar bloggar ibland), 2 gånger var det män som liksom dök upp bakifrån och började tafsa på min kropp. Jag må vara lättfotad, men folk som tafsar på mig utan att vi först har utbytt förnamn går bara fetbort.

Kom hem till hotellet halvberusad och somnade gott...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ah, det var så din torsdagskväll slutade. Jag hade ingen aning om vart du tog vägen.

Ponte sa...

Till hotellets lugna vrå blev det...