onsdag 29 augusti 2007

Om framtiden och Vikingen

Jag kan bara inte bestämma mig, men lutar fortfarande åt att inte gå med på Vikingens förslag.

Under de två månader vi dejtade tog han redan på dejt 2 upp att han ville ha ett öppet förhållande, vilket jag tyckte var utmärkt för det passar mig. Men tydligen så var det ett stort problem för Vikingen efterhand och han förklarade i lördags att det inte fungerade för honom så om vi skulle ha ett framtida förhållande skulle det inte vara ett öppet.

Men jag vill ha ett öppet förhållande, jag känner mig inte redo för nått mer än det just nu och skulle nog inte trivas utan att ha den möjligheten (vare sig jag utnyttjar den eller inte). Ett annat problem i sammanhanget är att Vikingen och jag inte passar nått vidare ihop i sängen, och därför känns det som att det inte kommer att fungera.

Jag gillar honom, och han gillar mig och av någon märklig anledning finner han mig snygg och sexig (helt obegripligt, tyder på dålig smak) vilket jag är lite svag för måste jag säga och han är en snygg, smart och trevlig ung man, och mentalt vuxen för sin ålder vilket är bra, men jag ser inte att det skulle fungera någon längre tid, det känns som om man bara säkerställer att bli dumpad igen om några månader.

Så vad tycker ni läsare? Hur ska jag svara när jag träffar honom till helgen?









Hur ska jag göra?
Current results

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha. Gu sicken kul funktion.
Ja, du kan ju gissa hur jag röstade...

För övrigt förstår jag mig inte på öppna förhållanden. Vad är poängen? Kan man verkligen älska någon om man inte har problem med att någon annan lägger vantarna på den personen?

Jag är oerhört konservativ när det gäller förhållanden.

Du har inte varit ute på marknaden särskilt länge och jag tror bestämt att du behöver sprida din säd i några år innan du skaffar dig en permanent sp**mabehållare.

Är det något jag är bra på så är det att lägga in vulgära inslag i annars romantiska och städade texter.

Ponte sa...

En behållare, nåja vi får väl se hur det blir med den saken... Får ta mig i kragen och skriva om min tanke med öppna förhållanden, det finns ett gammalt inlägg någonstans om det tror jag.