söndag 3 april 2011

Telefonsex

På fredagsnatten eller snarare tidigt på lördagsmorgonen nådde jag Dansbaren. Först mötte jag en ung latino som sprang på herrarnas hela tiden för att kolla på kissande snoppar och redan när han sa hej hade han ett finger mot min lem hela tiden. Var lite avvaktande och det hela rann efterhand ut i sanden då jag inte kände för att hänga med honom på toa...

Träffade på de båda som övertalat mig och dessutom en kille som gjorde lite grimaser. Vid stängningsdags kl halv 9 blev det taxi hem till grimas-killen. Vi fick smyga in eftersom han tillfälligt bodde hemma hos sin pappa.

Vi hamnade i säng och han förklarade att han var för full för att hitta på något och tyckte att vi skulle sova. Det passade mig fint eftersom Ponte också var mycket trött. Nu blev det inget sovande för minuten senare skulle han gosa och leka lite med mina kroppsdelar. Utlöste i hans mun...

Så sov vi ett tag och jag vaknade av att han gosade. Så blev det lek trots att jag inte riktigt var på humör, men till slut var det dags igen, så jag vände honom på rygg satte mig på hans mage och utlöste igen.

Mitt i det hela hör jag en avlägsen röst som säger "hallå, hallå", antar att det kommer utifrån gatan, men några sekunder senare hörs det bekanta ljudet av ett mobilsamtal som avslutas. Han hade hamnat på sin mobil som ringde upp en av hans väninnor. Hon fick så konstiga dämpade stönljud i luren kan jag tro. Det var en variant jag inte testat tidigare.

Så blev det mer sömn och en omgång lek igen. Skulle tro att det blev ca 5 timmars sömn innan vi klev upp kl halv åtta på kvällen.

Nu hade jag inte mina tabletter med mig, så fötterna började göra ont igen. Hade 2 panodil i väskan, dessa togs tillsammans med lite Cola innan jag åt pizza till frulle efter att jag ämnat killen megabakis i sin säng.

Kan förövrigt tillägga att det bara blev hand och munlek, inget ordentligt sexande...

2 kommentarer:

Kim sa...

Jo, det där kallar jag ORDENTLIGT SEXANDE.

Ponte sa...

Nja, så spännande var det kanske inte...