torsdag 7 april 2011

Sena nätter

Efter att ha spenderat större delen av söndagen i säng bar det av till Danmark i måndags och ett pass i den Trevliga baren. Dagen blev lugn och stilla men ändå lite trevlig.

Efter stängning fortsatte jag till Dansbaren där jag ramlade på ett par av mina gäster från tidigare på kvällen, skippade första tåget och stannade till stängningstid.

På tisdagen vaknade jag vid 5-snåret på eftermiddagen, tog det lugnt och fint i soffan. Kl 18.30 kom jag att tänka på att jag ju skrivit ett datum fel när jag bad om pass i den Vilda baren, var det idag tro? Kollade och insåg att jag skulle ut genom dörren om 25 minuter. Det blev stressigt, men jag hann med både duschning och matsäck.

Kvällen blev enormt stilla och efter stängning blev det åter en tur på Dansbaren där det var oväntat festligt. Tänkte att jag nog kan stanna en stund till och när jag så köpt ännu en öl gick de flesta av gästerna. Typiskt... Men en stund senare kom tre roliga killar så det blev väl rätt OK iallafall. Blev kvar till stängningstid igen.

Inga kommentarer: