lördag 26 mars 2011

Fylleslag

Så kommer förra veckans historier.

På onsdagen begav sig Ponte till Köpenhamn för att jobba kväll i den Trevliga baren. Vi skulle ha en gammal avdankad fd kändis på besök och hade sålt biljetter till stammisarna. Förutom att träffa en gammal avdankad fd kändis, fick man också gratis mat och fri bar hela natten för sina 250kr.

Så kom tantan på besök, liten, sjukligt mager, rejält rynkig och högljudd. Hon ser ut som om hon inte ätit sedan slutet av 80-talet, dessutom ser hon ut att ha fått sin dos alkohol i livet flera gånger, men vad vet man...

Några av gästerna hade förfestat lite och efter en ägg- och räkmacka (med ett par snapsar till) och en skinkmacksvariant (med ett par snapsar till) spydde en av gästerna i sin laxmacka. Han lyckades sedan lägga en på golvet och den tredje ute på trottoaren. Tantan satt så till att hon turligt nog inte kunde se det.

En timma senare traskade tantan hem och festen fortsatte. Killen som demonstrerat hur man snabbast drar ner en dubbel snaps mådde inte bra och var ute på herrarnas och lekte med någon annan gäst. Den andre gästen blev rejält utskälld av den fulles pojkvän, den fulle satt mest och vinglade på en stol.

När jag skulle ha gått hem och överlåtit det hela till chefen kl 12 upptäckte jag att chefen inte var i ett tillstånd som möjliggjorde kundkontakt, han satt på sin stol och höll sig i bardisken. Ponte tog sitt ansvar och bestämde sig för nattbussen halv tre istället.

När klockan närmade sig nattbussen var chefen lite piggare, men jag hade rätt skoj så jag bestämde mig för första tåget istället. Det hela slutade efter 4 och jag blev övertalad till att sova på golvet. Ingen berättade dock att någon hantverkare skulle komma förbi kl 8.30... Borde ha tagit tåget.

Inga kommentarer: