måndag 8 januari 2007

Slampa och bög

Så var det måndag och inget snyggt att titta på när jag åkte till jobbet idag. Satt med ryggen i färdriktningen och såg mest en argbigga på sätet mittemot. Antar att hon glodde ilsket för att jag kastat en blick på hennes man när jag satte mig, men han var för gammal och för fet.

Jag har inget emot killar med ett par extra kilon, men hängpattar, det är banne mig över gränsen. Däremot så är riktigt smala killar inte riktigt min grej, jag vill att de ska ha lite kött på benen. Om jag är kroppsfixerad? Nej, men jag attraheras inte av skinn och ben eller hängpattar, allt däremellan funkar, fast tokhårig på kroppen eller jättesnopp är heller inget av intresse.

Jag söker efter medelmåttor helt enkelt, fast gärna top of the line. Om jag verkar helt förvirrad så är det mitt normaltillstånd, har hittills alltid varit inkonsekvent och förvirrad. Men som tur var fick jag 0% lesbisk i ett "vilken typ av homo är du"-test. Måste vara jobbigt som kille att vara 40% lesbisk, 40% Drama queen och 30% drag. Fast jag lyckades med 60 % slampa istället, är det bra eller dåligt?

2 kommentarer:

Unknown sa...

I min värld är slampa en komplimang! Välkommen.. =)

Ponte sa...

Tennis - Tack, folk får kalla mig vad de vill så länge man ser det som en komplimang... Är det ett välkommen till din klubb?