fredag 5 januari 2007

Queer as Folk

För att återgå till QAF, så har jag igår fått både säsong 2 av den brittiska och säsong 1 av den amerikanska, så om jag känner mig själv rätt så kommer jag att ligga i soffan en stor del av helgen och skylla på min förkylning... Fast jag fick lättare feber igårkväll och har varit hängig och hostig ett par dagar, så förkylningen finns ju där.

Annars så blir det nog strategispelande framför datoren i form av
Europa Universalis 2 det bästa spelet någonsin enligt min ringa åsikt. Det blir nog en OK helg kan jag tro.

Igår, ett riktigt snyggo på bussen, långt hår, typ 25, skinnrock av gammalt snitt och riktigt kraftiga lår, det gillar vi... Lade snabbt beslag på platsen bredvid honom, men att ragga på buss ligger inte riktigt för mig, jag bara observerar och tänker ibland vissa ikke rumsrena tankar om hur dessa kraftiga lår ser ut utan jeans. Men med tanke på hur skäggstubben såg ut, tippar jag på att benen var hårigare än vad jag föredrar, fast man kan ju alltid ligga och fläta lite om man har svårt att somna...

2 kommentarer:

Caroline sa...

åh, queer as folk är bäst <3
jag tittade klart på säsong tre idag, nästa helg är det fyran som gäller och helgen efter det är det femman. fast femmans plot kan jag redan i stora drag, jag är för nyfiken för mitt eget bästa. youtube is the shit :P
men amerikanska är så sjukt mycket bättre än den brittiska. den brittiska har mycket snyggare skådespelare, men amerikanarna blir ganska snygga efter ett tag de också. speciellt ethan. och justin i säsong tre är vääldigt mycket åh hej jag vill ha ge mig?
men ja, den serien är totalt bäst och har fått hela mitt hjärta och all min kärlek och jag är alldeles för betagen av den för mitt eget bästa.

Anonym sa...

Hejsan..
E själv barnsligt förtjust i Quuer as Folk.. Har följt nu på 5.an hela veckan.. MEN..
Finns det fortsättning på den Brittiska ?
Eller e de barta 8 avsnitt ??
Blidde lite besviken och hoppas på fler säsonger... :)
Du verkade ha koll så ja slängde iväg en kommentar..

E den amerikanska lika bra ??

Önskar dig en fortsatt trevlig sommar