torsdag 30 september 2010

Lite puss, men inte mer

Fortsatte efter babbelövningen vidare vid lunchtid på torsdagen till ett homoställe och träffade någon kille som hade med sin minihund i en väska och ett par farbröder. Gick vidare till nästa ställe, men där var det lika tradigt.

Hamnade så med eftermiddagsstammisarna i den Vilda baren, hade ganska trevligt. Frampå kvällskvisten pussade jag lite med någon kille som tröttnade på mig när hans pojkvän dök upp.

Resten av kvällen blev lugn och fin, många stammisar och en massa snack. Däremot inga läckra män direkt. Kom på att jag fortfarande var pigg och bestämde mig för att stanna hela natten istället för att ge mig hemåt.

Nådde sedan Dansbaren och klarade mig ifrån att gå in i trötthetsväggen. Hittade inte heller här nått intressant att leka med, så det blev stammissnack och Ridaren var på besök, det blir ju lättare att hålla sig pigg när man har någon att snacka med. Så ramlade man till slut hemåt, trött nästan ohånglad som vanligt. Har inte haft någon lycka på sexfronten de senaste månaderna...

2 kommentarer:

Kim M sa...

Det som för dig betyder "nästan ohånglad" betyder för mig "åh, jag är såå sönderhånglad och lycklig!"

Ponte sa...

Det tror jag inte så ekivok som du är unge man