onsdag 8 september 2010

Finklädda med trötta och berusade

Efter några timmar i den Vilda baren på pridelördagen var Ponte hungrig och begav sig av för att hitta lite mat. Hamnade sedan i baren med den trevlige bartendern och träffade där hans kollega, den rolige. Skulle här träffa kompisen, men han hade tydligen druckit allt för mycket vin med sina lesbiska väninnor och ställt in utgången.

Stannade en stund tillsammans med de trevliga stammisarna innan jag traskade tillbaka till den Vilda baren. Stämningen hade lugnat ner sig lite, men fortfarande rikligt med folk. Dock inga hetingar.

Fortsatte till Dansbaren, men där var det jobbigt proppfullt, så jag spenderade återigen en stor del av tiden ute på trottoaren tillsammans med andra som saknade svalka. Hamnade i flera skojiga diskussioner, men fortfarande inget att vila ögonen på.

Till slut blev det en tur till Morgonvärdshuset tillsammans med en hel hög människor. Återigen trevligt, men inget att vila ögonen på.

Men en kul episod. Ett äldre par, hon i balklänning och han i frack, båda med ordnar och annat skrot på bröstet, dök upp. De var så trötta och berusade, så hon somnade medan han beställde. Tror inte någon av dem smakade på sina drickvaror eftersom han också somnade när han satt sig. De blev väckta av bartendern som tyckte att de borde gå hem istället.

När de andra efter lunchtid skulle vidare till en av barerna gick jag också, men till baren med den trevlige bartendern eftersom jag visste att den rolige var i tjänst.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Snacka om att kasta cash i sjön.
Antar att den där gratissuparen var framme och huttade de köpta dryckerna. :)

Ponte sa...

Tror inte det, men vad vet man...