tisdag 7 juni 2011

Har tröttnat lite

Lördagen i den Trevliga baren var konstig. Trots 25 plusgrader och sol hade jag inne-gäster hela eftermiddagen och överraskande festligt mellan 8 och 11. Efter det avtog tillströmningen och det blev en stilla natt.

Fixade allt efter stängning och insåg att jag hade 40 minuter tills tåget gick hemåt. Traskade till en bar jag sällan besöker och fick mig en after-work öl. Inget spännande där inte.

Så kom man hem och fick sova dryga 4 timmar innan det åter bar iväg till Danmark. Först blev det städning i den Trevliga baren, sedan personalbrunch i den Vilda baren.

Söndagen var lugn och stilla för övrigt, hade två bartenders från en annan bar på besök, de hade varit ute hela natten och blev till slut så fulla att de skulle tillbaka till sin egen bar.

Var tidigt klar och hade 15 minuter på mig att nå sista tåget hem, men kom på att jag skulle titta förbi den Vilda baren och se om det var festligt. Det var en massa folk så jag bestämde mig för att stanna natten igenom, det var dumt. Det blev dyrt och trist.

Kom för övrigt fram till att Köpenhamn är för tradigt för min smak, får flytta till nått roligare ställe... Några förslag?

2 kommentarer:

Kim sa...

Men Ponte! Du älskar ju Köpenhamn!

Ponte sa...

Har tröttnat...