tisdag 3 maj 2011

Nått irländskt att leka med

Lördagen började med en rejäl frulle efter 6 timmar i bingen och sedan mot Köpenhamn för att gå ut med kompis H. Vi skulle nämligen fira vårt 5 årsjubileum och bestämt sedan en månad tillbaka att det var just den sista april som var dagen då det skulle ske.

Halvvägs till Köpenhamn, 35 minuter innan vi skulle mötas, kom ett sms från H där han ställde in eftersom hans väninna var på sjukhus och han skulle besöka henne istället. Kom snabbt fram till att jag inte skulle hoppa av och åka tillbaka hem, den hunkiga Kimman var ju också i stan.

Först till den Trevliga baren, min kollega var som bäst igång med att fixa sin make-up. fick besked från Kim var de höll till, så det blev nästa anhalt. Efter en öl tillsammans med Kim, Aronsson och en dam så gick de för att äta och jag traskade till den Vilda baren.

Efter ett tag kom Kim och Aronsson också dit och Ponte kände ett behov av att visa upp sin rumpa, så det blev till att byta till chaps igen. Kom på mig själv med att stå strax innanför dörren med rumpan bar, antar att folk blev både bländade och avskräckta...

De båda andra fyllnade till och traskade vidare, jag festade vidare istället. När det närmade sig stängning bytte jag om och traskade tillbaka till den Trevliga baren där jag träffade engelsmannen (som de facto var irländare boende i England) jag haft som gäst på torsdagen och släpade med honom till Dansbaren.

Det hela slutade med att jag följde med honom hem och hamnade naken i hans hotellsäng. Efter en lång stunds hångel blev det sömn, Ponte somnade omedelbums och vaknade av att han gosade med mig typ 6 timmar senare.

2 kommentarer:

Kim sa...

Ja, nu har jag sett din stuss.
Inte illa alls.

Ponte sa...

mycket blek dock...