onsdag 4 maj 2011

Mer barhångel utan Ponte

Vaknade av den mörke mannens väckarklocka efter 6 timmars sömn, hade för andra natten i rad sovit med kontaktlinser i, inte så spännande. Traskade med honom till en station och tog tåget hem.

Väl hemma blev det rejäl frukost och sedan tillbaka till Köpenhamn iklädd rena kläder. jobbade hela dagen i den Trevliga baren. Engelsmannen (som var irländare) dök upp för en kaffe innan han skulle till flygplatsen. Han hade skrivit ett mycket fint kort till mig, fick mycket dåligt samvete...

Tur att han varit för bakis dagen innan, han visste ju var jag befann mig och var inte helt främmande för tanken att komma till brunch senare när jag lämnade honom i sängen.

Hade fyra gäster som hånglade med varandra, ett par, en kille som inte kommer förbi värst ofta och en av stammisarnas pojkvän. Kändes märkligt att se den, men men, inget mot vad min kollega i den Vilda baren fick stå ut med dagen innan...

Efter jobbet blev det en tur till Dansbaren där jag fick ett långt och trevligt samtal med någon av de yngre nattstammisarna. Skulle hem med första tåget, men skippade det och åkte en timma senare. Nu gjorde det inget för tågtrafiken fungerade ytterst bristfälligt på tisdagsmorgonen så det var faktiskt första tåget med 57 minuters försening jag hamnade på.

Inga kommentarer: