onsdag 26 januari 2011

Sprit hälldes i mig

I söndags hade Ponte ett 12-timmarspass i den Vilda baren och skulle sedan sova hos influensa-kompisen. Det blev aningen hårdare än planerat, men jag lärde mig något tror jag...

Först hade jag chefen och några kollegor på besök, den ena rundan shots efter den andra passerade förbi. Sedan blev det lugnt och trevligt och sent på kvällen kom en kille som beställde 3 Branca Menta, en till sig själv, en till bartendern och en till killen bredvid honom. Sedan gick det käpprätt åt skogen.

När Ponte skulle stänga insåg han att han var mäkta berusad och skulle igång med att göra kvällsredovisning. Övningen tog nästan 3 timmar (normalt tar det drygt 1). Traskade till kompisen och när jag vaknade efter 4 timmars sömn på måndagsförmiddagen var jag fortfarande inte nykter. 10-15 Branca Menta på ett par timmar är INTE bra.

In i duschen och två timmar i sexindustrin (var inte överdrivet effektiv), sedan vidare till den Trevliga baren. När jag öppnade hade jag iallafall piggnat till lite.

Turligt nog blev det en trevlig måndag, hade annars räknat med att måndag i januari en vecka före lön kunde bli totalt död, men inte då.

Efter att ha stängt blev det en tur till den Vilda baren och sedan traskade jag till Dansbaren där det inte var en enda gäst. Måndag i januari...

Har förövrigt fortfarande rejält ont i höften och ingen möjlighet att vila mig förrän nästa helg.

2 kommentarer:

Kim sa...

Partaj-Ponte på nya äventyr.

Ponte sa...

Härligt!