tisdag 3 maj 2011

Äntligen mat

Efter att ha smågosat med engelsmannen (som var irländare) någon timma var Ponte megahungrig och kände inte för att ligga kvar i sängen. Kom på varför jag fyllnat till så pass kvällen innan, hade inte ätit något sedan frukosten kl 4 på eftermiddagen...

Tackade för mig trots att han ville jag skulle stanna. Begav mig in till city igen och till den Trevliga baren för att säga hej till min kollega (som tydligen sugit av en av gästerna efter stängningstid). Kände mig nu helt matt och helt utan blodsocker. Fick kämpa för att ta mig till den Vilda baren för brunch.

Efter att ha ätit (stående eftersom alla sittplatser var upptagna) kände jag mig bättre och piggare. Så blev det shots och öl och snart var man på G igen. Redan efter ett par timmar var jag in i köket och bytte om till chaps och bar rumpa.

Tog först plats bredvid min då ytterst överförfriskade chef, men då han och hans kompis hela tiden skulle smiska så tänkte jag traska tillbaka till min tidigare plats på andra sidan baren. Kom 3 steg innan jag blev stoppad av två mörka män och snabbt urartade det hela.

Inga kommentarer: