tisdag 30 november 2010

En lång helg

Det blev en lång helg. Först 13 timmar jobb torsdag, en öl och nattbuss hem. 16 timmar jobb fredag och en öl efter jobbet. Träffade några roliga människor och hängde dessvärre på dem och kom hem (efter Morgonvärdshus och en radda barer) efter midnatt till söndagen. Jobb söndag och hemma långt efter midnatt. Jobb måndag och en tradig väntan på första tåget i mycket trött tillstånd.

Träffade två trevliga amerikaner i torsdags natt. Träffade dem igen fredag, lördag och måndag. Hade inte haft några som helst tvivel omkring att leka med den yngre av dem, det hade varit kul.

Söp ner två unga danskar på morgonvärdshuset på lördagsmorgonen. De skulle dricka sig megafulla hade de planerat och var på väg. Hamnade i snack med dem och efter att de bjudit mig på shots köpte jag en Gammeldansk var till oss.

Den ena sprang ut genom dörren omedelbart efter att ha druckit och spydde på trottoaren. Den andre satt och såg konstig ut i ett par minuter innan han spydde lite på golvet. Det är ingen tåga i ynglingarna nu för tiden...

Annars var helgen ganska tråkig dessvärre.

Inga kommentarer: