onsdag 10 juni 2009

Nakenchock

När jag tagit plats bredvid trekantskyssarna var läget sådant att de båda bartenderna var klädda i jockstrap respektive boxershorts och den ena trekantskyssaren kom fram till att det var läge att köra nakensöndag, så han strippade (som vanligt), fast först körde han 5 minuter i bara jockstrap innan han ledsnade.

Den andre trekantskyssaren passade också på att slita av sig kläderna och mitt i allt blev även jag övertalad. Så går det efter allt för många shots. Så Ponte plockade av sig skinnbyxorna och allt annat också (utom strumpor och skor eftersom det var glas och gammal öl på golvet). Det kändes lite läskigt, men det gick ganska bra...

Efter en stund kände jag nått varmt mot mitt ben, det var den ena trekantskyssaren som kissade på mig, så jag bad honom sluta men var redan blöt om strumporna. Den andra började suga på min lem, men jag lyckades avstyra även det. Så dök Kulturkillen upp och jag snackade med honom, så jag märkte inte att han som sugit hoppade i kläderna och gick, men så blev det iallafall. Efter typ 2 timmar klädde jag på mig igen, då var det kallt om rumpan...

Valde att inte hänga med Kulturkillen hem, han skulle dessutom jobba nästa dag så det kändes inte så meningsfullt. Bartendern hade hittat en svart T-shirt från någon som också näckat med oss en stund, så han rev den i bitar (av någon anledning och kastade en av bitarna till mig). Den fungerade utmärkt som sorgeband till min öl. Hade inte så mycket att sörja, men det fungerade iallafall.

Traskade sedan till Dansbaren där det inte hände värst mycket mer än att jag mötte någon tråkig människa, men stannade trots allt en stund till för att vänta ut första tåget, för då var Ponte trött och och rätt onykter.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Urinlekar! På en söndag!

Ponte sa...

Sånt kan man pyssla med alla veckans dagar tror jag...